Add job

PortalPune.com is created at 01.05.2008, is created seeing at the numerous requirements for quick information of job seekers needs for all job vacancies, as well as the services of job seekers for career development, notifying employers with qualified job seekers , always serving as a bridge between job seekers and employers.

Why Portal Pune?

1

Shfletime ditore

+92 mijë

2

Shlfetime mujore

+2.7 milion

3

Rrjete sociale

+190 mijë ndjekës

4

Mosha mesatare

19-40 vjeç

 • Pozicioni i Konkursit
 • Duration (Nga 1 deri në 30 ditë)
 • Menagjimin e aplikuesëve dhe caktimin e intervistave
 • Publikimi i profilit dhe foto albumit të kompanisë
 • Shprendarje në rrjetet sociale
 • Dizjanimi i kampanjës per rrjete sociale
 • Publikimi i artikujve mujor për kompaninë
 • Baner reklamues (800x300, 960x200, 300x250)
 • Pin to top (Me pages shtes 40 E)
 • Autopost (Pas 15 dite konkursi ripublikohet)
 • Publikimi i logos në fund të faqes tek lista partner
 • Ndihmë në përpilimit të konkursit
 • Pozicioni i Konkursit
 • Duration (Nga 1 deri në 30 ditë)
 • Menagjimin e aplikuesëve dhe caktimin e intervistave
 • Publikimi i profilit dhe foto albumit të kompanisë
 • Shprendarje në rrjetet sociale
 • Dizjanimi i kampanjës per rrjete sociale
 • Publikimi i artikujve mujor për kompaninë
 • Baner reklamues (800x300, 960x200, 300x250)
 • Pin to top (Me pages shtes 40 E)
 • Autopost (Pas 15 dite konkursi ripublikohet)
 • Publikimi i logos në fund të faqes tek lista partner
 • Ndihmë në përpilimit të konkursit

Gold
125 €

 • Ne fillim te faqes Gold
 • 15x
 • 800x300px dhe 300x250px
 • Pozicioni i Konkursit
 • Duration (Nga 1 deri në 30 ditë)
 • Menagjimin e aplikuesëve dhe caktimin e intervistave
 • Publikimi i profilit dhe foto albumit të kompanisë
 • Shprendarje në rrjetet sociale
 • Dizjanimi i kampanjës per rrjete sociale
 • Publikimi i artikujve mujor për kompaninë
 • Baner reklamues (800x300, 960x200, 300x250)
 • Pin to top (Me pages shtes 40 E)
 • Autopost (Pas 15 dite konkursi ripublikohet)
 • Publikimi i logos në fund të faqes tek lista partner
 • Ndihmë në përpilimit të konkursit

Premium +
78 €

 • Ne fillim te faqes Premium
 • 1
 • 9x
 • 960x200px
 • Pozicioni i Konkursit
 • Duration (Nga 1 deri në 30 ditë)
 • Menagjimin e aplikuesëve dhe caktimin e intervistave
 • Publikimi i profilit dhe foto albumit të kompanisë
 • Shprendarje në rrjetet sociale
 • Dizjanimi i kampanjës per rrjete sociale
 • Publikimi i artikujve mujor për kompaninë
 • Baner reklamues (800x300, 960x200, 300x250)
 • Pin to top (Me pages shtes 40 E)
 • Autopost (Pas 15 dite konkursi ripublikohet)
 • Publikimi i logos në fund të faqes tek lista partner
 • Ndihmë në përpilimit të konkursit

Premium
48 €

 • Ne fillim te faqes Premium
 • 1
 • 6x
 • Pozicioni i Konkursit
 • Duration (Nga 1 deri në 30 ditë)
 • Menagjimin e aplikuesëve dhe caktimin e intervistave
 • Publikimi i profilit dhe foto albumit të kompanisë
 • Shprendarje në rrjetet sociale
 • Dizjanimi i kampanjës per rrjete sociale
 • Publikimi i artikujve mujor për kompaninë
 • Baner reklamues (800x300, 960x200, 300x250)
 • Pin to top (Me pages shtes 40 E)
 • Autopost (Pas 15 dite konkursi ripublikohet)
 • Publikimi i logos në fund të faqes tek lista partner
 • Ndihmë në përpilimit të konkursit

Basic
29 €

 • Ne fillim te faqes Basic
 • 1
 • 3x